Hem » Städtjänster privat » Fönsterputs

Fönsterputs Stockholm

Att putsa fönster tar tid och kan ibland kräva att du hänger utanför fönstret för att nå ordentligt på utsidan. Samtidigt ger nyputsade fönster ett fräscht helhetsintryck av bostaden.

Är du trött på dina smutsiga fönster och vill ha hjälp att få dom ren och fin igen så hjälper vi gärna till fönsterputs i Stockholm. Välj mellan att boka fönsterputs vid behov eller via ett abonnemang för att fönstrena ska med jämna mellanrum ska bli som ny igen och inte försämra din utsikt.

Lång erfarenhet

Fönsterputsning är en konst att lära sig för att det inte ska bli ränder eller flammigt. Med lång erfarenhet inom området ser vi till att varje fönster oavsett modell blir bra putsat utan att det finns fula rester och lämningar kvar. Vi använder oss av bra produkter som inte skadar fönstret och ser till att det blir perfekt resultat varje gång. Upplev själv skillnaden när riktiga proffs utför arbetet.

Garanti på fönsterputsning

Som vid alla arbeten vi utför lämnar vi en garanti på att du som kund ska vara nöjd med den tjänst som du köpt. Inom 24 timmar efter utfört uppdrag har du möjlighet att återkoppla till oss så åtgärdar vi felen helt kostnadsfritt. Det är viktigt att du som kund känner dig trygg med att anlita oss.

Bättre naturligt ljus

Rena fönster är inte bara härligt att se på utan skapar dessutom ett bättre insläpp av det naturliga ljuset som är viktigt för oss. Rena fönster kan minska behovet av att behöva tända en lampa mitt på dagen vilket kan bidra till ökad energi. Gör dig själv och dina fönster en tjänst genom att anlita oss som är riktigt vass på fönsterputs. Vi tycker att det både är roligt och tillfredsställande att utföra ett fönsterputs av hög kvalitet.

Offert

Kontakta oss för offert – vi återkommer inom 24 timmar helt kostnadsfritt!

Offert


RUT-avdrag fönsterputs

När du anlitar oss för fönsterputsning har du rätt till RUT avdrag. Varje år kan alla personer över 18 år göra RUT avdrag på städning i sin permanenta bostad. Det innebär att du bara betalar 50 % av kostnaden för tjänsten. Hushållsnära tjänster omfattar exempelvis:

  • Städning
  • Flyttstädning
  • Rengöring
  • Underhåll

Du som kund behöver inte tänka på några detaljer. Du får en reducerad faktura och City Hemservice sköter allt administrativt.

Läs mer om våra andra tjänster

Hemstädning
Storstädning
Tilläggsstädning
Flyttstädning
Concierge
Paketlösningar