Livet ska vara lite enklare och smidigare för människor.

Vi strävar alltid efter att ge dig den mest professionella städhjälp du behöver. Med stolthet och kvalitet som ledord.

Städtjänster

Det finns många ”måsten” i livet men om du låter oss ta hand om ditt hem så slipper du i alla fall några. Vi vill bidra till att människor stressar mindre och får en ökad livskvalité. Låt oss hjälpa dig i vardagen.

Hemstädning

Vi hjälper dig med vardagspusslet

Hemstädning är ett av alla dessa måsten som man hela tiden har hängande över sig. Vi löser det. Dammsuger, våttorkar golven, plockar undan, diskar och allt däremellan. Du bestämmer själv hur mycket hjälp som behövs, en lättare städning eller mer omfattande grovrengöring.

Storstädning är både fysiskt tungt och tar mycket tid

Ta istället hjälp av oss som är proffs inom området. Vi har lång erfarenhet och vet hur viktigt det är att göra en rejäl städning av hemmet med jämna mellanrum. Du kan själv bestämma vilka rum och ytor som behöver göras rent, eller så ser vi till att det blir gjort i hela hemmet.

Storstädning

Flyttstädning

Vi städar ditt gamla hem så du kan lägga tiden på det nya

Alla typer av flyttstädning ställer stora krav. Oavsett om det är flytt från en lägenhet eller ett hus. Då behöver allt vara utfört i absolut toppkvalitet för att bli godkänt vid en slutbesiktning. Det omfattar även dolda ytor som bakom spis och kylskåp. Vi utför en grundlig flyttstädning med garantier så att du ska vara nöjd hela vägen.

Vad ingår inte i flyttstädning?

Vi ser till att skräddarsy den bästa lösningen för ditt hem

För dig som vill skräddarsy din egen hemstädning. Här ser du de vanligaste förslagen på tilläggstjänster. Har du andra önskemål kontakta oss så arbetar vi fram en lösning.


Avbokningsskydd
Blomsterarrangemang
Byte av sängkläder
Invändig rengöring av kylskåp
Ugnsrengöring
Tvättning, strykning och vikning av tvätt
Extra rengöring av bad och toalett
Extra rengöring av kök
Andra tilläggstjänster enligt era önskemål

Tilläggstjänster

Första städning

25% rabatt

Till alla våra nya kunder – Städning med 25% rabatt

Till alla våra nya privatkunder, som tecknar städavtal, erbjuder vi en första städning med 25% rabatt. Erbjudandet gäller första städtillfället för dig som inte tidigare varit kund hos oss (max 6 h). Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Så här tycker våra kunder