Hem » Städtjänster privat » Tilläggsstädning

Tilläggsstädning Stockholm

Tilläggsstädning är för dig som vill skräddarsy din egen städning och anpassa den precis som du vill. Du kommer med önskemål om vad det finns behov av och vi ser till att skräddarsy den bästa lösningen. Nedan lyfter vi de vanligaste förslagen på tilläggstjänster. Har du andra önskemål och behov är du varmt välkommen att kontakta oss så arbetar vi tillsammans fram en lösning.

Toalett och badrum

Badrummet bör rengöras ordentligt ett par gånger om året. Vi är experter på att rengöra alla typer av hygienytor och använder bioteknologiskt material som är bra för miljön och som gör rent på djupet.

Fett och ingrodd smuts

En utökad städtjänst kan innefatta en rejäl städning av köket. Handen på hjärtat – när torkade du ur kylskåpet grundligt senast och körde en ugnsrengöring? Det är något som behöver göras ibland även om det inte är speciellt roligt. Genom att välja till uttorkning av kyl och frys eller rengöring av ugnen ser du till att det blir gjort, utan att själv behöva göra den ansträngningen. Med bra produkter och lång erfarenhet ser vi till att det blir rent och fräscht igen.

Byta sängkläder

Känslan av att krypa ner i en säng med nytvättade lakan är något extra. Att ta ur sängkläderna ur sängen, tvätta och sedan bädda om är dock en process som kan kännas lite jobbig. Välj till denna städtjänst för både ett rent hem och en nybäddad säng att krypa ner i på kvällen.

Strykning och tvätt

Stryka och tvätta kläder är något som vi alltid kan hjälpa till med. Den typen av tjänst kan du läsa mer om under concierge service.

Övriga tjänster

Finns det andra tjänster du behöver hjälp med kan du kontakta oss för att diskutera eventuell utökad städning i ditt hem.

Offert

Kontakta oss redan idag med dina önskemål. Vi återkommer med offert inom 24 timmar.

Offert


RUT-avdrag tilläggsstädning

Anlitar du oss för att städa har du rätt till att göra RUT-avdrag på tjänsten. Årligen kan varje person över 18 år göra RUT avdrag på städning i sin permanenta bostad. Det innebär att du bara betalar 50 % av kostnaden för tjänsten. Hushållsnära tjänster omfattar exempelvis:

  • Städning
  • Flyttstädning
  • Rengöring
  • Underhåll

Du som kund får en reducerad faktura från oss medan vi sköter allt det administrativa.

Läs mer om våra andra tjänster

Hemstädning
Storstädning
Flyttstädning
Fönsterputs
Concierge
Paketlösningar