Hem » Städtjänster privat » Storstädning

Storstädning Stockholm

Ett par gånger om året är det dags för den stora och grundläggande städningen. Det är nu alla ytor i hemmet rengörs, även de som är svåra att komma åt. Lister bakom bokhyllor och under soffan. Alla ytor som helt enkelt inte städas under den vanliga städningen.

Storstädning kan vara både fysiskt tungt och ta tid. Gör det inte själv, ta istället hjälp av oss som är proffs inom området. Vi har lång erfarenhet och vet hur viktigt det är att göra en rejäl städning av hemmet med jämna mellanrum. Du kan själv bestämma vilka rum och ytor som behöver göras rent eller så ser vi till att det blir gjort i hela hemmet. Vi utför storstädning inom hela Stockholm och lämnar en gratis offert inom 24 timmar från att du skickar in en förfrågning. Behöver du hjälp att bedöma vad som bör ingå i en storstädning har vi gärna en dialog och ger råd och tips om vad vi tycker är viktigt att tänka på.

Skinande rent

Vid en grovstädning går vi noggrant igenom hemmet och städar grundligt. Ytor i hemmet som normalt inte rengörs under den vanliga städningen som garderober och källare blir grundligt rengjorda. En storstädning går och dela upp i flera olika omgångar eller så gör vi allt under en och samma dag.

Vi strävar alltid efter att kunden ska vara helt nöjd och välja att anlita oss också nästa gång det är dags att utföra en rejäl storstädning. För oss är det viktigt att alltid leverera hög kvalitet och en riktigt bra service vid varje enskilt uppdrag.

Offert

Kontakt oss redan idag för en kostnadsfri offert inom 24 timmar.

Offert


RUT-avdrag storstädning

När du anlitar du oss för storstädning har du rätt till att göra RUT-avdrag. Årligen kan varje person över 18 år göra RUT avdrag på städning i sin permanenta bostad. Det innebär att du bara behöver betala 50 % av kostnaden för tjänsten. Material och resekostnader ingår inte i avdraget utan bara hushållsnära tjänster. Hushållsnära tjänster omfattar exempelvis:

  • städning
  • Flyttstädning
  • Rengöring
  • Underhåll

Du som kund behöver inte tänka på alla detaljer utan får en reducerad faktura och City Hemservice sköter allt det administrativa.

Läs mer om våra andra tjänster

Hemstädning
Tilläggsstädning
Flyttstädning
Fönsterputs
Concierge
Paketlösningar