Hem » Städtjänster privat » Paketlösningar

Paketlösningar

För dig som vill ha en paketlösning på städning så erbjuder vi tre olika nivåer. Det för att göra det så enkelt som möjligt dig att hitta den bästa lösningen. Bestäm själv om du vill köpa en paketlösning vid enstaka tillfällen eller ha det på löpande abonnemang där du bestämmer intervallen på hur ofta vi ska komma. Exakt vad som ingår i respektive paket specificeras på din offert.

Bronspaket

Passar dig som städar själv men behöver avlastning i de tyngsta städmomenten. En något slimmad städtjänst för dig som vill underlätta vardagen lite. I bronspaketet ingår exempelvis dammsugning och moppning av golv.

Silverpaketet

Det här paketet brukar kallas för en normal veckostädning och passar dig som alltid vill ha det rent och fräscht i hemmet. Här ingår samma som finns i bronspaketet och lite till. Vi ser till att både badrum, kök och vardagsrum blir glänsande rena.

Guldpaketet

Paketet för dig som har mycket stora krav på att hemmet ska vara rent. Allt som ingår i silverpaketet ingår i guldpaketet. Dessutom ingår många andra saker som att blommorna alltid blir vattnade, köksfläkten görs ren, sängen bäddas rent, det städas alltid bakom element och mycket mer.

Byt paket fritt

Du kan alltid välja att både upp- eller nedgradera mellan de olika paketen helt fritt. Har du exempelvis valt brons som standard kan du när du vill gå upp till guld för att sedan byta tillbaka till det vanliga paketet.

Offert

Vill du veta mer om något av paketen är du välkommen att skicka in en offert till oss. Vi återkommer med svar på din offert inom 24 h där det också finns mer specificerat vad som ingår i respektive paket. En härlig lyx i vardagen som gör att du får mer tid över till annat.

Offert


RUT-avdrag hushållsnära tjänster

När du anlitar du oss för våra städtjänster har du rätt till att göra RUT-avdrag. Årligen har alla personer över 18 år rätt att göra RUT avdrag på hushållsnära tjänster i sin permanenta bostad. Det innebär att du bara betalar 50 % av kostnaden för tjänsten. Material och resekostnader ingår inte i avdraget. Hushållsnära tjänster omfattar exempelvis:

  • Städning
  • Flyttstädning
  • Rengöring
  • Underhåll

Du som kund får en reducerad faktura och City Hemservice sköter allt det administrativa.

Läs mer om våra andra tjänster

Hemstädning
Storstädning
Tilläggsstädning
Flyttstädning
Fönsterputs
Concierge