Hem » Städtjänster privat » Hemstädning

Hemstädning

En vanlig vardag är det många som ska hämta och lämna barn, laga mat och för att sedan hinna iväg till aktiviteter. Jobbet tar mycket energi och däremellan ska du hinna sköta om hemmet och själv få återhämtning. Vi gör det lättare för dig att få tid till att återhämta dig och må bra. Du kan öka livskvaliteten och ägna dig åt sådant som ger energi istället för tar energi och vi ser till att städa ditt hem.

Hemstäd är ett av alla dessa måsten som hela tiden hänger över oss. Oroa dig inte, vi löser det åt dig. Dammsuger, våttorkar golven, plockar undan, diskar och allt däremellan. Det är du som själv bestämmer hur mycket hjälp som behövs, en lättare städning eller omfattande grovrengöring.

Mer tid över till annat

Istället för att ägna tid åt städning kan du njuta av en bok, gå ut och äta på restaurang eller ta en extra lång promenad med hunden. Att ge bort hemstädning vid ett par tillfällen är dessutom ofta en mycket uppskattad present.

Välj mellan olika paket

Det är möjligt att välja mellan olika paket för dig som vill ha hjälp med städning i hemmet. Med paketlösningar får du återkommande städning utifrån den nivå som du önskar. Självklart kan du både ändra nivå och hur ofta städningen ska utföras precis när du vill. Du är väl medveten om att du får göra RUT-avdrag på hushållsnära tjänster? Inte bara väldigt bekvämt och en fantastisk lyx att unna sig i vardagen utan dessutom väldigt prisvärt.

Kontakta oss för offert

Varmt välkommen att kontakta oss om för att få en offert.

Offert


RUT avdrag hemstädning

Anlitar du oss för att städa har du rätt till att göra RUT-avdrag på tjänsten. Årligen kan varje person över 18 år göra rut avdrag på städning i sin permanenta bostad. Det innebär att du bara behöver betala 50 % av kostnaden för tjänsten. Material och resekostnader får du inte göra avdrag för utan bara hushållsnära tjänster.

Hushållsnära tjänster omfattar exempelvis:

  • Städning
  • Flyttstädning
  • Rengöring
  • Underhåll

Du som kund behöver inte tänka på alla detaljer då vi sköter allt med Skatteverket. Du som kund får en reducerad faktura och City Hemservice sköter allt det administrativa.

Här finns vi

Hemstädning Danderyd
Hemstädning Järfälla
Hemstädning Nacka
Hemstädning Tyresö
Hemstädning Täby

Läs mer om våra andra tjänster

Storstädning
Tilläggsstädning
Flyttstädning
Fönsterputs
Concierge
Paketlösningar