Hem » Städtjänster privat » Flyttstädning

Flyttstädning Stockholm

En flyttstädning är ett omfattande arbete som kräver stor noggrannhet och ofta är mycket tidskrävande. Flyttstädning är dessutom något som de flesta upplever som oerhört tråkigt. Som tur är tycker vi att det är roligt och hjälper mer än gärna till. Vi städar ditt gamla hem och du du kan istället välja att lägga tiden på det nya hemmet.

Grundlig flyttstädning

Alla typer av flyttstädningar ställer stora krav. Oavsett om det är flytt från en lägenhet eller ett hus behöver allt vara utfört i absolut toppkvalitet för att bli godkänt vid en slutbesiktning. Det omfattar även dolda ytor som bakom spis och kylskåp. Vi utför en grundlig flyttstädning med garantier på att du som kund ska vara nöjd hela vägen.

Vi utför flyttstädning i alla typer av hem, både lägenheter och hus. Priset baseras på bostadens storlek och förutsättningar. Vi lämnar gärna en kostnadsfri offert inom 24 timmar utan att du binder upp dig för något.

Stor erfarenhet

Vi har stor erfarenhet av flyttstädning och utför det i hela Stockholm. Med många återkommande kunder vet vi att det vi levererar är bra kvalitet och service. En annan viktig aspekt för oss är det löpande miljöarbete som vi ständigt arbetar efter. Våra medarbetare har stor kunskap och följer de lagar och regler som gäller.

Garanti på flyttstädning

På flyttstädning lämnar vi en utökad garanti som innebär att du inte behöver godkänna städningen utan det gör den som ska flytta in i bostaden. Skulle personen ha anmärkningar kommer vi att åtgärda dessa utan att det kostar dig något extra. Garantin gäller i en vecka efter utfört uppdrag. Boka därför flyttstäd i Stockholm nära inpå tillträdesdagen eller då det är möjligt att få den gamla bostaden slutbesiktigad. Allt för att du ska uppleva en så bekväm och smidig process som möjligt.

Offert

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert – vi återkommer inom 24 timmar.

Offert


RUT-avdrag flyttstädning

När du anlitar du oss för flyttstädning har du rätt till att göra RUT-avdrag om 50% av kostnaden. Årligen kan varje person över 18 år göra rut avdrag på städning i sin permanenta bostad. Material och resekostnader ingår inte i avdraget utan enbart tjänsten. Hushållsnära tjänster omfattar exempelvis:

  • Städning
  • Flyttstädning
  • Rengöring
  • Underhåll

Du som kund behöver inte tänka på några detaljer. Du får en reducerad faktura och City Hemservice sköter allt det administrativa.

Läs mer om våra andra tjänster

Hemstädning
Storstädning
Tilläggsstädning
Fönsterputs
Concierge
Paketlösningar