Hem » Städtjänster privat » Concierge

Concierge Stockholm

Ordet concierge kommer från franskan och betyder portvakt. Det var en person som hjälpte till med allt som de boende i fastigheten kunde tänkas behöva hjälp med. Från stort till smått.

Vår tjänst concierge fungerar på samma sätt – berätta vad det är du behöver hjälp med så ordnar vi det oavsett om det är barnvakt, hämta och lämna kemtvätt eller plocka upp en beställd matkasse.

Frigör tid i vardagen

Våra conciergetjänster baseras i grunden på att du ska få en enklare vardag med mer tid över till det du verkligen vill. Du kan därför boka en personlig butler i Stockholm som kan hjälpa till i de flesta situationer. Vardagen är stressig och ibland kan du behöva vara på två ställen samtidigt, låt oss ta med hunden för att klippa klorna samtidigt som du går till frisören. Det behöver inte finnas en faktiskt anledning utan kan också vara så att du vill luta dig tillbaka och ta det lugnt samtidigt som vi tar hand om allt runt omkring.

Unna dig själv något speciellt

Alla har vi någon gång sagt att vi önskar att någon tog reda på tvätten åt och sprang tråkiga ärenden. Idag är det fullt möjligt att låta det önskemålet gå i uppfyllelse genom att använda sig av vår conciergetjänst. En stund där du och dina behov står i fokus på ett väldigt behagligt sätt.

En uppskattat present

Har du en vän som snart fyller år och vet att dennes vardag verkligen kan vara kaotisk med barn som ska lämnas på flera olika aktiviteter på samma dag, mat behöver lagas och tvätt ska vikas? Boka då in några timmar med concierge service. Det är en rolig och mycket uppskattat gåva som garanterat kommer till användning. Vi är alltid redo att agera personlig butler inom hela Stockholm.

Offert

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Offert


RUT-avdrag concierge service

När du anlitar oss har du rätt till att göra RUT-avdrag. Det innebär att du bara behöver betala 50 % av kostnaden för tjänsten. Material och resekostnader ingår inte i avdraget utan bara hushållsnära tjänster.

Du som kund får en reducerad faktura och City Hemservice sköter allt det administrativa.

Läs mer om våra andra tjänster

Hemstädning
Storstädning
Tilläggsstädning
Flyttstädning
Fönsterputs
Paketlösningar