Hem » Städtjänster privat

Städtjänster privat

Vardagen är ofta fylld med många “måsten” och det är svårt att hinna med allt. Vi hjälper dig att få tid över till annat genom hemstädning, fönsterputs, concierge och mycket annat. Tjänsterna erbjuds inom hela stor Stockholm. Området sträcker sig från Upplands Väsby i norr, Järfälla i väster, Nacka i öster och Västerhaninge i söder.

Hemstädning kan exempelvis innehålla dammsugning och våttorkning av golven, plocka undan kaoset efter frukosten och damma av de ytor som annars lätt blir bortglömda. Andra sysslor vi gärna hjälper till med är att tvätta och stryka kläder.

Städning när det passar dig

Det går att få städning och övriga tjänster utfört som engångstjänst, vid behov eller ha det löpande varje vecka i form av någon av våra färdiga paketlösningar.

Ditt behov avgör vad och hur ofta du behöver hjälp från oss. Är det dags att byta boende kan vi hjälpa till med flyttstädning så du kan fokusera på ditt nya hem. Eftersom varje hushåll är unikt finns inte priser angivet på vår hemsida, istället får du en offert som utgår från ditt hushåll.

Kontakta oss för offert

Varmt välkommen att kontakta oss om det är någon vardagssyssla som du inte hinner med och önskar hjälp med.

Offert

Våra städtjänster

Hemstädning
Storstädning
Tilläggsstädning
Flyttstädning
Fönsterputs
Concierge
Paketlösningar