Hem » Städtjänster företag » Trappstädning

Trappstädning Stockholm

En ren entré är inte bara mer inbjudande utan ger också ett riktigt bra första intryck. Det spelar inte någon roll om det är enbart anställda som passerar in där eller en strid ström av kunder, att mötas av en fräsch ingång och trapp är något de flesta lägger stort värde vid. Vi utför trappstädning i hela Stockholm. Skapa en seriös och välkomnande känsla genom att ha en entré i toppskick.

Något som vi är stolta över i alla tjänster som vi utför är det stora fokus på miljöarbete som vi har. Vi håller oss ständigt uppdaterade och följer de lagar, förordningar och krav som berör vår verksamhet.

Flera typer av fastigheter

Vi har stor erfarenhet av att städa både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Den erfarenheten gör att vi gärna kommer med förslag på både omfattning och frekvens som behövs för att bibehålla ett bra skick. Att med jämna mellanrum få bort grus och smuts som följer med skorna in minskar också slitaget på byggnaden över tid.

Med stor vana av många olika fastigheter är det lätt för oss att kunna skapa oss en snabb översikt av arbetet. Tack vare vår erfarenhet kan vi också hjälpa till att tipsa och guida er rätt i vad ni behöver och med vilken frekvens det behöver utföras för att alltid ha en ren entré.

Era önskemål av trappstädning

Det viktigaste är att ni som kund får hjälp med det ni önskar. Ni är varmt välkommen att skicka in en offertförfrågan så tar vi ett samtal därifrån. En offert är kostnadsfri och ni binder självklart inte upp er till någonting. Vårt mål är att erbjuda den bästa trappstädningen i Stockholm och skapa ett långsiktigt samarbete. Vi tar all vår städning på största allvar och levererar alltid bra kvalitet och hög service.

Offert
Jag vill veta mer
Offert
Jag vill veta mer

Läs mer om våra andra tjänster

Kontorsstädning