Hem » Städtjänster företag » Kontorsstädning

Kontorsstädning

Ett rent och snyggt kontor bidrar till ökad trivsel både bland personalen och de som kommer på besök, oavsett om det är kunder eller samarbetspartners. Ett mindre företag har sällan behov av att anställa egen städpersonal. Istället finns vi till hjälp som utför kontorsstädning på små och medelstora kontor.

Vi utformar kontorsstädning med er

Inget kontor är det andra likt och därför har vi inte en färdig mall för kontorsstädning. Istället har vi en dialog med er för att kunna leverera precis det ni önskar. Det kan vara att dammsuga, tömma sopkorgar vid skrivborden, dammtorka och vattna blommor. Vi är lyhörd för att alltid kunna leverera städning av högsta kvalitet.

Ett rent fikarum

Fikarummet på ett kontor är en gemensam yta för att umgås och slappna av. Den klassiska “Din mamma jobbar inte här” skylten har uppstått av en anledning – vems ansvar är egentligen fikarummet? Ett kylskåp som inte städas ur ordentligt, diskbänk som inte får den omsorg den förtjänar och en kaffemaskin som få vill rengöra. Anlita oss för kontorsstädning och minimera denna typ av problem som kan uppstå. Varje gång vi kommer för att utföra en städning kan vi utföra en mer djupgående städning vilket gör det löpande underhållet mycket lättare för er.

Trivsam arbetsmiljö

Varje vecka tillbringar de anställda många timmar på arbetsplatsen. En städad och ren miljö skapar en arbetsmiljö att trivas i. Ingen vill bo i ett smutsigt hem, samma sak gäller för kontoret. Rena ytor gör att det känns fräscht och roligare att gå till jobbet än en arbetsplats där det är smutsigt. När vi utför en kontorsstädning är det viktigt för oss att det blir rent och att ni är nöjd med tjänsten som ni köper från oss.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss redan idag för att diskutera era behov.

Offert
Jag vill veta mer
Offert
Jag vill veta mer

Vanliga frågor och svar om kontorsstädning

Det vanligaste intervallet för kontorsstädning är 1 ggr/vecka. Detta för att säkerställa en god hygien och bra arbetsmiljö för sina medarbetare. Dock kan detta skifta väldigt mycket. Ex. större kontor med fler medarbetare kanske behöver städning 2-3 ggr/vecka eller till och med varje dag. Mindre kontor behöver kanske städning endast varannan vecka. Dock förutsätter en sådan låg frekvens att de anställda sköter viss städning under tiden såsom tömning av sopor m.m. tills nästa städning infaller. Den rätta frekvensen av städtillfällen beror på belastningen av kontoret från de anställda.

Här finns vi

Kontorsstädning Stockholm
Kontorsstädning Danderyd
Kontorsstädning Upplands Väsby
Kontorsstädning Solna
Kontorsstädning Nacka

Läs mer om våra andra tjänster

Trappstädning