Hem » Städtjänster företag

Städtjänster företag

Vi har riktat in oss på att utföra städtjänster för företag som är små och medelstora inom hela stor Stockholm. Det sträcker sig från Upplands Väsby i norr, Järfälla i väster, Nacka i öster och Västerhaninge i söder.

För oss är det viktigt att kunna ge samma excellenta service till alla kunder, oavsett om vi städar ett hem eller ett kontor. Vi utför både kontorsstädning och trappstädning i alla typer av byggnader. Priset baseras bland annat på ytan som ska städas och kommer att lämnas vid en offertförfrågan.

Rena och fräscha kontor

Arbetsplatser som satsar på en välstädad och ren miljö skapar högre trivsel för både anställda och besökare. Arbetsmiljön blir mycket bättre och det är lättare för de som jobbar att kunna ge det lilla extra. Vi utför alltid vår städning utifrån företagets ledord: kvalitet, service, renlighet och trygghet.

Städningen anpassas efter era behov

Kontorsstädning skräddarsys efter dina behov och önskemål och en trappstädning ger en ren och snygg entre. Första intrycket är alltid viktigt när någon besöker företaget. Skapa ett seriöst intryck med hög standard på städning. Städtjänster till företag formas alltid utifrån er och de önskemål ni har.

Varmt välkommen att kontakta oss för att ha en första dialog i hur vi kan hjälpa just er på bästa sätt.

Offert
Jag vill veta mer
Offert
Jag vill veta mer

Våra tjänster

Kontorsstädning
Trappstädning