Rengöringstillbehör

Nedan har vi på City Hemservice listat massa knep att ta till för vanliga problem som kan uppstå i vardagen.

Rengör din soptunna med bakpulver 

Den illaluktande soptunnan kan bli mycket mindre illaluktande om du tvättar den med bakpulver. Häll i pulvret i ditt rengöringsmedel och voilà! – soptunnan blir inte bara ren, lukten försvinner också. 

Få bort deodorantfläckarna med ättika

Har dina t-shirts blivit missfärgade i armhålorna av deodorant? Ta fram ättika! Spraya på ättika med hjälp av en sprayflaska och missfärgningen har goda förutsättningar att försvinna. Fungerar även bra på fläckar orsakade av senap, tomatsås eller ketchup. 

Ta bort rödvinsfläckar med salt

Vin innehåller garvsyra som bildar fläckar när den binder till andra ämnen, damm och smuts. Salt reagerar med dessa ämnen och fungerar som en barriär som hindrar garvsyran från att binda till dem. Saltet måste dock strös på omgående.

Rengör silver med bakpulver 

Du kan rengöra silver med bakpulver. Blanda tre delar bakpulver med en del vatten. Smörj in det missfärgade silvret med pastan och skölj noga. Nu bör silvret skina som aldrig förr. Det går även att lägga silvret i en skål täckt i aluminiumfolie och strö bakpulver över silvret. Koka sedan upp vatten, häll över silvret och låt stå i ca 15 minuter innan du rengör.

City Hemservice erbjuder dig professionell hushålls- och kontorsstädning i Stockholm, Tyresö, Järfälla, Danderyd, Täby, Nacka, Solna och Upplands Väsby till ett bra pris. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda och de värdeord vi lever efter är kvalité, service, renlighet & trygghet. Välkommen att kontakta oss idag!